یادآوری رژیم غذایی شکر قهوه ای اصفهان بیست و چهار ساعته و دفعات مصرف قند 96 کودک پیش دبستانی (تحصیلکرده 47 نفر، غیر تحصیلکرده 49 نفر) در 3 روز متوالی (1 روز آخر هفته، 2 روز هفته) پس از 11 هفته ارائه آموزش تغذیه جمعآوری شددریافت رژیم غذایی مواد مغذی و قند کل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
فرکانس دریافت غذاهای منبع قند شکر قهواه ای شناسایی شدتمام برنامه های آموزش تغذیه بر یک برنامه آموزشی عملی متمرکز بود و شامل آزمایشگاه آشپزی، بازی، فعالیت، انیمیشن و مواد بصری بود.
تفاوت بین دو گروه با آزمون مجذور کای یا t-test تایید شد تمام تجزیه و تحلیل های آماری در سطح معنی داری در P <0.05 انجام شد.
بنابراین هدف این مطالعه، بررسی تراکم مواد مغذی و دریافت قند در رژیم غذایی، ثانیاً شناسایی منابع غذایی عمده دریافت قند در کودکان پیش دبستانی پس از آموزش تغذیه برای جلوگیری از مصرف قند است.
پس از آن، ما اثربخشی برنامه خوب طراحی شده و سفارشی شده شکر قهوه ای مجلسی را برای 11 هفته در کودکان پیش دبستانی تعیین می کنیم.
فرکانس مصرف غذاهای منبع قند بر اساس پرسشنامه فراوانی غذا و بررسیهای اولیه سلامت و تغذیه کره، میزان مصرف 13 غذای اصلی منبع قند مورد بررسی قرار گرفت.
فرکانس دریافت غذاهای منبع قند بر اساس تعداد وعده های روزانه محاسبه شد.
غذاهای منبع قند بر اساس بخش های غذایی فرآوری شده KFDA گروه بندی شدند: نوشیدنی ها شکر ارگانیک نان شیرین، کیک برنجی و کیک (کیک اسفنجی، کیک، کیک شکلاتی، نان شیرین، کوکی ها ، کراکر، tteokbokki)؛ شیر شیرین، ماست و محصولات ماست (شیر شیرین، نوشیدنی ماست، ماست منجمد)؛ بستنی و شربت؛ شکلات؛ غلات آماده مصرف؛ مرغ سرخ شده چاشنی شده است.
- منابع:
- تبلیغات: